Services

Prototype ontwikkeling

Hoe ontwerpen en ontwikkelen wij uw prototypes?
Het ontwikkelen van een prototype is een samenspel van diverse disciplines. Wij zijn gespecialiseerd in kleine en middelgrote series ontwikkelen. Ontwikkelkosten spelen een grote rol en daarom hebben wij in dit stadium al veel oog voor efficient produceren en gemakkelijk assembleren. De specialisten waarmee wij ons omringen hebben dezelfde instelling. Maak van ons gebruik voor uw prototype ontwikkeling.


Slimmer assembleren

Hoe kunt u nóg slimmer assembleren?
BLV heeft al honderden apparaten door de handen laten gaan en geassembleerd. Met de kennis van prototype ontwikkeling is het logisch dat wij een goed onderbouwde expertise hebben op dit gebied. Wij vragen ons steeds af: kan het ook goedkoper? Neem contact op en maak gebruik van de BLV expertise.


Orde op zaken

Hoe brengen wij uw assemblage op orde?
Ieder nieuw project begint met vast te stellen of een vliegensvlugge start mogelijk is. Aandachtspunten zijn bijvoorbeeld: zijn alle onderdelen in de juiste hoeveelheden aanwezig, versienummer correct, speciale gereedschappen nodig? Geen verrassingen? Dan kunnen we van start. Wilt u ook vlot van start? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialist.
Copyright © 2020 BLV Mechatronica | All rights reserved. Disclaimer